Home Forums Site Feedback [Site Feedback] UNABLE TO EXPORT LEADS NO BUTTONS

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hudson Atwell 4 months, 2 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #128771

    omgtimko
    Participant

    i am unable to export my lead list there is no buttons enclosed is a picture

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #128781

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Hi will you check for the plugin/theme conflict and report back what you find?

    To test for a theme conflict:

    1. Activate default Twenty Ten, Eleven, Twelve, or Thirteen theme
    2. Check to see if the issue still occurs
    3. If the issue does not occur after having activated the default “Twenty” theme, your theme is causing a conflict with the Inbound Now Plugin we are testing.

    To test for a plugin conflict:

    1. Deactivate ALL plugins
    2. Activate Inbound Now Plugin we are testing.
    3. Check to see if the issue occurs

    If the issue does not occur, one (or more) of your plugins is causing a conflict with the Inbound Now Plugin of topic.

    To determine which plugin(s) is causing the conflict, follow these steps:

    1. Activate each plugin one by one
    2. Check to see if the issue occurs after each plugin is activated
    #128863

    omgtimko
    Participant

    i am using the tweeny fourteen basic theme and has no problem exporting leads before i have one other plugin and i deactivate and still no avail

    #128869

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Can you check for the javascript errors by following the below video and report back what you see using a screenshot:

    http://www.youtube.com/watch?v=x19VOytW9DM

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘[Site Feedback] UNABLE TO EXPORT LEADS NO BUTTONS’ is closed to new replies.