Home Forums Leads [Leads] The List Performance table not updating

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hudson Atwell 3 days, 9 hours ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #132147

    cjchilling
    Participant

    We have been using InboundNow leads/forms for a couple of months there appears to be a problem with the updating of the List Performance table. See attached screenshot.

    Note, there have been “3 Leads” today all of which were added to the “Review Plymouth” List but the table only has 1 new lead. Equally the majority of the 12 leads for the “This Month” should appear as Leads in “Review Plymouth”.

    What is the reason the table is not being updated?

    Thanks

    Christopher Hilling
    http://www.spadental.co.uk

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #132155

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Hi it’s been awhile since I visited this component. When you look today, does the list show the 4 new additions? If it does it could be a timezone conflict, and there’s a delay.

    Also I’m willing to study onsite if the stats are not making more sense today.

    #132159

    cjchilling
    Participant

    Hi

    We appear to have additional errors: not all the New Leads are being recorded in the database but admin emails are being received.

    See attached screenshot from this evening but we have received 4 emails from people completing forms on the site during the day today.

    I can allow you access to the site, please contact me offline.

    Thanks

    Christopher Hilling
    http://www.spadental.co.uk

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #132164

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Are your form fields correctly mapped?
    http://docs.inboundnow.com/guide/map-inbound-now-form-fields/

    Also, can you check your Lead settings to see if Akismet filtering is turned on? If you are running Akismet plugin and have this setting enabled it will filter bad email addresses, but you should not be getting the email.

    Also do you have access to your PHP error logs for review just in case there’s documented failures happening?

    Kind regards,
    Hudson Atwell

    #132197

    cjchilling
    Participant

    Hi Hudson
    We have just had another batch of forms being completed which have not updated the “List Performance” table but have updated the “Lead Performance” graph and “Latest Leads” list.

    Sorry, I do not have access to the PHP error logs, or rather I don’t think so!

    Any ideas?

    Chris

    #132203

    Hudson Atwell
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #132212

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Hi Chris,

    Taking a look onsite. I think I have confirmed the issue. But on my other installs the feature is working.

    I am wondering, are the list adds not showing up, manually added?

    I also looked inside your database to your list add events and every single event has the lead id 8388607. There’s no lead with lead add events besides that lead. I checked and that lead is not in the system anymore.

    Thank you for any further clarification.

    Kind regards,
    Hudson Atwell

    #132218

    cjchilling
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #132221

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Hi Chris,

    I think I made some headway. It seems the number 8388607 was recurring because that was as high as our database store value could go. I increased the size of the integer to a much larger number and now the stats are storing correctly.

    I was surprised to see this happen, never expected it to, but very grateful to know it can happen.

    Starting from now you should see correct behavior. Will you run your tests too against mine?

    Kind regards,
    Hudson Atwell

    #132226

    cjchilling
    Participant

    Morning Hudson
    Thanks for the update.
    I can see your test posts, associated log and can confirm the List Performance appears to increase.
    I am not sure why the Lead List “HTEST-delmelater ” has 2 new leads, as I would only have expected to see one?

    Over the coming week, we will test all the InboundNow forms and I will update this ticket with the results.
    Thanks for your help
    Chris

    #132233

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Hi Chris,

    I deleted one of the leads, it should still be there in the trash.

    Sounds good! ttys,

    Hudson

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.