Home Forums Leads [Leads] Mailpoet Integration – Leads not syncing

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hudson Atwell 4 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #130811

    meg-cohesive
    Participant

    Leads are not integrating from InBound Leads into Mailpoet.

    I have installed Inbound Pro, Mailpoet, and the Mailpoet Extention.

    I have created a Inbound list, and Inbound form with the list selected in ‘add to list(s)’

    Through the form, I have added three leads. They look good in Inbound, and are attached to the lists.

    Mailpoet extension says it is installed, and sync’d the three leads, ‘please wait .65 minutes…’

    Nothing shows up in Mailpoet. A new list is not created, and no leads are added.

    Help! Thanks!

    #130817

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Hi what version MailPoet are you working with? I just ran a few tests and got the leads to sync and new leads to add. I know there is a MailPoet 3 out. I don’t believe I have compatibility with version 3 yet.

    #130847

    meg-cohesive
    Participant

    Hello Hudson.

    Yes it’s mailpoet 3. Any idea when the compatibility will happen?

    Thanks!

    Meg

    #130857

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Hey Meg,

    I’ve created a note to look into it. It could be a few weeks before I get to it. I’ll try for sooner than later.

    https://github.com/inboundnow/inbound-pro/issues/148

    Also updated the mailpoet2 extension title to include 2.

    Kind regards,
    Hudson

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘[Leads] Mailpoet Integration – Leads not syncing’ is closed to new replies.