Home Forums Landing Pages [Landing Pages] Form not submitting anything

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hudson Atwell 4 months, 4 weeks ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #128427

    ryanivy308
    Participant

    I have built a landing page and I have put a form with automation setup on the form. I have tried to test the form, and after clicking the submit button nothing happens. I get no email, or the lead information is not entered into the leads area. Please help me figure out what is going on.

    #128430

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Hi will you link me to the landing page for review I’ll see what I can discover.

    #128432

    ryanivy308
    Participant
    #128434

    Hudson Atwell
    Keymaster

    I’ve confirmed, and do not see any any JS errors. Not sure why the listener isn’t picking up on the click.

    Will you check for a theme/plugin conflict?

    To test for a theme conflict:

    1. Activate default Twenty Ten, Eleven, Twelve, or Thirteen theme
    2. Check to see if the issue still occurs
    3. If the issue does not occur after having activated the default “Twenty” theme, your theme is causing a conflict with the Inbound Now Plugin we are testing.

    To test for a plugin conflict:

    1. Deactivate ALL plugins
    2. Activate Inbound Now Plugin we are testing.
    3. Check to see if the issue occurs

    If the issue does not occur, one (or more) of your plugins is causing a conflict with the Inbound Now Plugin of topic.

    To determine which plugin(s) is causing the conflict, follow these steps:

    1. Activate each plugin one by one
    2. Check to see if the issue occurs after each plugin is activated
    #128552

    ryanivy308
    Participant

    So I decided to stop trying to fix the inbound forms and went with ninja forms, but for some reason now I can’t get the leads to go the the correct lists. I see that they all are in my leads area, but when I check on a lead the list are not checked. Any ideas why this is not working as it is suppose to?

    #128556

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Hi Rainy,

    I had another user bring this to my attention today too and checked it out and the list add feature had not been completed inside the Ninja Forms extension.

    I added it in and pushed the update. If you update the extension this feature should work.

    #128563

    ryanivy308
    Participant

    sorry I went to the extension and nothing shows that needs to be updated? Should I uninstall and reinstall this extension?

    #128568

    ryanivy308
    Participant

    Bless you kind sir for fixing this for us.

    #128574

    Hudson Atwell
    Keymaster

    Cheers! Apologies for the initial troubles.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘[Landing Pages] Form not submitting anything’ is closed to new replies.